Reacties

Heleen ontving me vol enthousiasme voor een kleuranalyse. Ze nam rustig de tijd om alles uit te leggen en vooral om de kleuren te vinden die goed bij me passen.
Ik ging buiten met enkele WAW-kleuren die ik zonder haar advies nooit zou gekozen hebben. Achteraf kreeg ik nog een uitgebreid verslag toegestuurd, een handig hulpmiddel om mijn kleerkast doordacht aan te vullen! (Karen)

Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken bij Heleen!
Haar passie en enthousiasme stralen gewoon op je af en haar advies blijft je sowieso bij! (Frauke)

Heleen bruist van enthousiasme tijdens de workshop. Het was enorm leerrijk! Ik ging vervolgens op shoppingtrip met volledig nieuwe inzichten. Shoppen is nu zoveel makkelijker want ik moet niet meer alle kledingstukken bekijken om te weten of ze mij zullen passen. Ik kan heel gericht naar de kleuren en snits zoeken die mij sowieso zullen doen stralen Ik zou haar heel zeker aanraden. Je komt gegarandeerd met een goed gevoel over jezelf buiten. (Jorien)

Op een druilerige zondagmorgen bracht Heleen meer kleur in mijn leven en in mijn kleerkast Ik greep vaak terug naar zwarte, neutrale kleding en zat wat vast in die routine. Zonder dingen af te wijzen, toonde Heleen met veel geduld en veel uitproberen welke kleuren ook flatteren! We ontdekten samen welke varianten het best bij mijn gezicht passen, en welke combinaties ik kan maken. Eeuwige twijfel bij het shoppen is vanaf nu verleden tijd De figuuranalyse en haar stijladvies zorgden ervoor dat ik eindelijk de moed had om mijn uitpuilende kleerkast op te ruimen! ‘s Ochtends sta ik nu veel minder lang voor mijn kleerkast te twijfelen De brief die achteraf kwam met daarin mijn waw-kleuren en de tips die ze me gaf, zorgt ervoor dat de ochtend niet alleen gezellig en verrijkend was, maar ook onvergetelijk . (Goedele) 

“Wat een enthousiasme!
Wat een interessante voormiddag!
Wat een toffe ervaring!
Ik heb genoten en geniet nog na.
Ook heb ik al veel bewuster “mijn garderobe” bekeken!”
(Marie-Christine)

“De kers op de taart, zo ervaarde ik deze morgen. Ik zou nooit op de combinaties gekomen zijn die je gemaakt hebt. Ik vind de combinatie van kleur- en stijladvies en garderobe planning de max!” – (Mieke)

“Bedankt voor het uitgebreide verslag kleur- en stijladvies. Het advies is erg gedetailleerd, duidelijk en zeer bruikbaar! Ook het logo is prachtig. Jullie tips en creativiteit zijn gewoon top! Ik voel me er heel goed bij en ben bijzonder blij dat ik dit als verjaardagscadeau kreeg.” (Carine)

“Je raad is opgevolgd. Mijn eerste roze stuk is gekocht. Het is wel waar dat je veel selectiever shopt nu. Ik was maar een half uurtje in de winkel en keek enkel naar kleuren die me pasten.” (Suzan)

“Ik zal altijd een impulsshopper blijven, maar nu weet ik tenminste welke kleuren dit gedrag kunnen ondersteunen. Beige is the new black!” (Anne-Sophie)